Kadıoğlu İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarayonukadiogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kadıoğlu Mahallesi Sarayönü/KONYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - Kadıoğlu Mahallesi Sarayönü/KONYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden ve il merkezinden öğretmen servisiyle gidiş-geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 60 km İl Merkezine 110 km